Hirdetés

Ilyen lesz a jövő asztala - 40 colos multitouch bútordarab



|

Nem is az az újdonság, hogy egy érintőképernyős asztalt mutattak be, sokkal inkább az ár az érdekes - a Microsoft Surface komoly ellenfelet kapott.

Hirdetés

Egyelőre nagyon keveset lehet tudni az EXOPC által összetákolt EXOdesk nevű érintőképernyős asztalról. Csupán annyi bizonyos, hogy egy 40 colos, érintőképernyős, multitouch képességekkel bíró eszközről van szó, amely első látásra új kezelőfelületet is kap majd - legalábbis a bemutatkozó videóban látható elemek nem idézik az EXOPC Slate-ben megismert rendszert.

A videó elég látványos, de ettől sem leszünk sokkal okosabbak. A 2012-es dátum viszont ígéretesnek tűnik, ráadásul az EXOdesk az első hírek szerint 1300 dolláros áron jelenik majd meg (ez kb. 300 ezer forint körül mozog, attól függően, hogy a forint éppen hol mozog), ami csupán a töredéke a Microsoft Surface-es rendszerrel futó Samsung SUR40-es asztalnak (ami 8400 dolláros áron ismert). A különbség tehát igen jelentős, kíváncsiak leszünk arra, milyen más különbségek mutatkoznak majd a gyakorlatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.