Hirdetés

Imádják a Twittert a dolgozói



|

Első lett a Twitter a Glassdoor kulturális toplistáján.

Hirdetés

Megérkezett a Glassdoor legújabb átfogó elemzése, egy olyan toplista formájában, amely a 25 legjobb céget rangsorolja kulturális értékek alapján. A listában az összes iparágat vizsgálták, és összességében több százezer alkalmazott véleményét vették figyelembe. A győztes a Twitter lett, a dolgozók véleménye alapján. 

Hirdetés

A Twitter alkalmazottai a jelek szerint a megbeszéléseket, a csapatmunkát, a barátságos légkört és a vezetőkkel való közvetlen viszonyt szeretik a legjobban. 

A Glassdoor szerint a vállalati kultúra az egyike annak az öt legfontosabb elemnek, amelyet az álláskeresők figyelembe vesznek, amikor új pozíciót keresnek. A többi fő szempontnak a fizetést, a munka helyét és a karriert érintő fejlődési lehetőségeket tartják. Kulturálisan a tech cégek manapság nagyon sokat kínálnak, amit jól mutat, hogy a top 25-ből jelen esetben 11 tech cég. A Twitter mellett a Google, a Facebook és az Apple is befért a legjobbak közé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.