Hirdetés

Index.hu - ez most vicc vagy komoly?



|

Elindult az Index.hu megújult weboldala. Szopóroller, pornóoldal, pufajkás turul, zászlófelvonás, fedetlen mellek és maximális önimádat. Ez lenne magyarország vezető híroldala 2007-ben?

Hirdetés

Az Index.hu régi weboldala hat éven keresztül szolgálta a hírekre éhes olvasókat, mellesleg egy kis trágárságért sem kellett a szomszédba menni, a "fikázásról" nem is beszélve. A mai naptól fogva a megújult felületen keresztül böngészhetjük a szókimondásáról híres, véleményeit véka alá nem rejtő weboldalt, mely a "nemes" alkalomra két viccesnek szánt videóval örvendeztette meg az olvasó- és nézőközönséget. Hogy az új oldal jobb lett-e mint a régi, azt inkább döntsék el Önök.

 

Első kattintásra egy igen érdekes változat kerül szemünk elé, melyet a következő letöltéskor már felvált az igazi oldal, de később is megcsodálható ezen a címen. Az animált gifek géktelen használatának korszakát egészséges humorral idézi ez a kis gyöngyszem az "under construction" egypercesek világából. Nekünk nagyon tetszett, sokkal áttekinthetőbb, ízlésesebb, mint a végleges változat, és a hírek is igazi felüdülést nyújtanak ebben a szorongós világban. Szavazás is van rajta, hogy tetszik-e az oldal,  mi arra szavaztunk, hogy lehetne rajta több animáció. Hátha figyelembe veszik.

 

Az Index jól sikerült viccén túljutva az új oldal fogad minket, mely világos, de nem azért mert áttekinthető, hanem csak mert fehér alapszínű. Ettől eltekintve – és ez tükrözi a szerkesztőségi tagok nagy részének véleményét – csak zsúfoltabb, "origósabb" lett. Majd ehhez is hozzászokunk azért előbb-utóbb és akkor már jónak fog tűnni, legalábbis a következő designhoz képest.

 

Érdemes megtekinteni az átadó ünnepségről szóló ünnepi videókat, amiben van minden, mint a búcsúban. Az új oldalt prezentáló videóban az önimádat a tetőfokra hág, de kultúrális színvonal hozza az Index.hu-tól megszokott színvonalat, mely az átlagember ingerküszöbe felett van már.

 

 

 

És a mi küszöbünk ennél sokkal alacsonyabb... Nem igazán értettük, miért kell kisiskolás néptánccsoport az új webfelület avatójára, de ha már van, akkor miért kell a gyerekeket egy pár hetyke testfestett cicivel szembesíteni, melynek tulajdonosa szigorúan alacsonyan tartott díszpárnán nyújtja át az avatóollót Klapka Györgynek -- aki valószínűleg irányra fixált tekintettel koncentrált a...a szalag átvágására. A második videó az ehhez képest már nem 16-os karikás, csupán angol népkiejtési verseny ismert-ismeretlen emberekkel, gyakorló vidéki alkoholistáktól kezdve volt kormányfőkig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.