Hirdetés

Indul a NexMod technológia



|

Hirdetés

A Samsung NexModT memóriamodulja kis méretű modulokat biztosít a nagyteljesítményű RDRAM platformokhoz, és nagymértékben csökkenti az alaplapon szükséges helyet a kis helyigényű hálózati rendszerekhez. A manapság tervezett és bevezetett hálózati rendszerek esetében sokszor hálózati processzortechnológiát használnak a nagyteljesítményű, rugalmas és méretezhető architektúra kialakításához. Sok hálózati processzor használja az RDRAM technológiát, többek között az IntelR IXP2800 processzora is.

"A hálózati rendszerek tervezői olyan utakat keresnek, melyekkel nagyteljesítményű, nagysűrűségű memóriák használhatók kis méretek esetén is," - nyilatkozta Tom Quinn, az egyesült államokbeli memória-eladásokért és marketingért felelős alelnök. "A NexMod modul kis alapterületen - mérete 1,1 x 2,0 hüvelyk, magassága 0,5 hüvelyk - egyetlen modulban biztosítja egy teljes Rambus csatorna felépítéséhez szükséges áramköröket."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.