Hirdetés

Indulás előtt az MSN Music áruház



|

Hirdetés

A redmondi óriás csütörtökön szolgál majd részletekkel a Portable Media Centerről is, mely eszköz a Windows egyszerűsített verzióját futtatja audio és video fájlok lejátszásához. Az első Portable Media Centert a Creative Technologies hozza forgalomba még ezen a héten - állítják a cég terveit ismerő források. Az eszköz bizonyos szempontból az Apple iPod lejátszójának lesz a riválisa, de a megfigyelők szerint a Microsoft eszköze új kategóriát jelent a média lejátszók között - nemcsak mérete sokkal nagyobb, mint az iPod, hanem video anyagok lejátszásához is lehet használni, míg az iPod tisztán audio fájlok visszajátszásra készült.

Az MSN Music szolgáltatás az összes nagy lemezkiadó felvételeit kínálja, és hozzáférhető lesz a Windows Media Playerből és böngésző szoftvereken keresztül is. A szolgáltatás az Apple iTunes online áruházával és más cégek, például a RealNetworks zeneszolgáltatásaival versenyez. A Microsoft szolgáltatásának beindítása előtt a Real átmenetileg 49 centre csökkentette letöltési áruházának egységárát, minek következtében egyetlen hét alatt több mint egymillió zenei felvételt adott el.

A Microsoft az Apple-hez hasonlóan 99 centért fogja kínálni zenei áruházában a számokat, viszont riválisával ellentétben a szolgáltatást nem tekinti feltétlenül nyereségforrásnak, csupán kínálata kiteljesítésének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.