Hirdetés

Indulás előtt bedőlhet az Apple tévészolgáltatása



|

Régóta esedékes a streamingszolgáltatás, de túl sok a bökkenő.

Hirdetés

Hosszú ideje lehet hallani arról, hogy az Apple saját tévés streamingszolgáltatást akar, amellyel megváltoztatná a piaci viszonyokat. 

Hirdetés

Les Moonves, a CBS ügyvezetője azonban ismét azt mondta, hogy mostanában nem tart megbeszéléseket az Apple-lel a szolgáltatásról. Moonves hozzátette, hogy a telefonja állandóan csörög, mert mások is hasonló megállapodásokat akarnak, hasonló szolgáltatásokhoz. 

Az almás cég állítólag havi 30-40 dollárért kért volna az újdonságáért, de sok a bökkenő. Annyira, hogy jelenleg minden jel arra utal, feladják az ötletet. 

A CBS és társai úgy tudni, túl sok pénzt kérnek, az Apple pedig az összes nagyobb csatornát be akarta vonni a szolgáltatásba. 

Sok csatornának van külön appja az Apple TV-re, de azok használata persze nem ér fel a megszokott tévézéshez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.