Hirdetés

Infineon: a DDR nem terjed el 2003. előtt



|

Hirdetés

A társaság szerint 2003. lesz a DDR éve, amikor az újfajta memória végre eléri az 50%-os piaci részesedést, és leváltja a hagyományos SDRAM technológiát. Az Infineon vezetői úgy gondolják, a DDR SDRAM memóriák elterjedésének akadálya a hiányos támogatottság, egészen pontosan a Pentium 4 DDR támogatásának késlekedése. Bár az AMD Athlon és Duron processzoraihoz elérhető többféle DDR chipkészlet is, mindez azonban nem elég. Az AMD az utóbbi 1-2 év sikerei ellenére jóval kisebb piaci részesedéssel rendelkezik, mint az Intel, és egyelőre az AMD rendszerek között sem dominál a DDR, amely így a memóriapiac 5%-át teszi csak ki. A Pentium 4 DDR támogatásának elkészültével az újfajta memóriák kereslete várhatóan fellendül majd, mindez azonban csak a jövő év elején kezdődik el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.