Hirdetés

Informatikus hallgatók esettanulmány versenye



|

Belekóstolnál az IT tanácsadók életébe? Kipróbálnád magad egy igazi szakmai versenyen? Szívesen söröznél egy jót Prágában? Az ITech Challenge idén új koncepcióval várja a jelentkezőket.

Hirdetés

Az ITech Challenge 2006 óta az informatikus hallgatók országos bajnoksága. A rendezvény idén új koncepcióval vár téged is! Támogatóink szakértői által kidolgozott IT esettanulmány feladatok és kvíz kérdések megoldásán keresztül megismerkedhetsz az IT tanácsadók munkájával, miközben szakmai tapasztalatot is szerzel.

Az online selejtező három fordulója virtuális környezetben zajlik, ahol saját irodádban várnak rád a feladatok, sőt a virtuális ügyfelekkel is találkozol. Elsősorban informatikus hallgatók jelentkezésére számítanak, de bárki jelentkezhet, akit egy kicsit is érdekel az IT terület, akár vegyes csapatokkal is. A regisztrációhoz szükséges kódot az iskolák helyi szervezőjétől lehet kérni.

 



Az élő döntőben a selejtező legjobb 10 csapata mérkőzik meg az értékes díjakért:

- Prágai hétvége repülővel
- Izgalmas kirándulás a salzburgi Red Bull Hangar-7-be
- Nokia E72 csúcskategóriás okostelefon
- Bekerülhetsz támogatóink gyakornoki programjaiba, vagy
- Frissdiplomás álláshoz juthatsz

Három fős csapatban várjuk jelentkezéseteket 2011. október 21-ig a weboldalon:
www.itechchallenge.hu

Értesülj a legfrissebb információkról, csatlakozz Facebook csoportunkhoz:
www.facebook.com/itech.challenge

Támogatók:

ExxonMobil, IQSYS, KFKI, T-Systems, Red Bull Mobile

Médiapartnerek:

PCWorld, Computerworld, GameStar, HVG, IT Business, frissdiplomás.hu, techline.hu, eduline.hu

Együttműködő partnerek:

HVG Állásbörze, IAESTE, Simonyi Szakkolllégium

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.