Hirdetés

Ingyen Android védelem jár a PC World mellé!



|

Nyakunkon az olimpia és az EB. Bizony kéne egy új tévé, hogy a Full HD a lehető legszebb pompájában tündököljön. A PC World júniusi számában a legszebb képminőségű televíziókat hasonlítottuk össze, hogy megtaláljuk a legjobb vételt. Ezen felül olvasóinknak ingyen egy androidos védelmet is átnyújtunk.

Hirdetés

A szomszéd tévéje valamiért mindig zöldebb. Ám ezen az állapoton könnyen változtathatunk. A vásárlás előtti döntést megkönnyítve összegyűjtöttük azon 300 ezer forint alatti készülékeket, amelyek sportközvetítéseknél a legszebb képminőséget tudják produkálni, akár 3D-ben is. A nyárra való felkészülés jegyében a legjobb kompakt fényképezőgépeket is megkerestük, sőt az IPS monitorok mezőnyéből is szemezgettünk egy külön cikkben. Ezen felül nálunk járt még a Samsung új androidos csúcskészüléke, a Galaxy SIII, a legkisebb Windows Phone, a Nokia Lumia 610, és például a HTC One S is.

 



Friss lapszámukban bővebben foglalkozunk a telefonadóval, azon belül is azzal, hogy miként érdemes alkalmazkodni ahhoz. Megmutatjuk a Prezi friss fejlesztését, azt hogy miként tűnhet el a készpénz, valamint felgyorsítjuk a Mac minit, és röviden a Dropbox vergődéséről is szót ejtünk.

A lap mellé júniusban három teljes verziós szoftvert is ajándékba adunk. Az Ashampoo Slideshow Studiót, amellyel látványos diavetítéseket készíthetünk, a dioráma generálásra alkalmas Artensoft Tilt Shift Generatort, valamint a HTPC-khez is alkalmas Inmatrix Zoom Player professzionális médialejátszót. Sőt a hazai magazinok közül elsőként a PC World olvasói ingyenes androidos vírusvédelemhez juthatnak, mivel a felmérések alapján 2012 az okostelefon, és azon belül is az Android kártevők éve lesz. Vagyis érdemes felvérteznünk egy komoly védelemmel a telefonunkat, amely érdekében a PC World olvasói innentől ingyen használhatják az F-Secure megoldását.

További témáink részletesebben:



A legjobb IPS monitorok

Miért van szükségünk IPS monitorra? A betekintési szög és a színhűség csupán csak az egyik ok.

Böngésző tuning

Egy kis berheléssel bármely böngészőből kihozhatjuk a maximumot. 21 lépésen keresztül megmutatjuk, miként.

Windows futtatása Macen

A Mac mellett is néha szükség lehet egy Windowsra. Bemutatjuk, miként lehet párhuzamosan használni a két rendszert.

Teszteljen vásárlás előtt

Az elektronikai áruházakban általában a száraz paraméterekre és az eladó monológjára vagyunk utalva. Vegyük kezünkbe az irányítást!

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.