Hirdetés

Ingyen Elysium DVD az olcsóbb PC World mellé



|

Akinek már meglenne, az popcorn készítőt is kérhet az előfizetése mellé.

Hirdetés

A PC World saját webshopjában továbbra is komoly akciók várják a nyomtatott magazinunkra való előfizetést fontolgatókat. Alapvetően a féléves és éves előfizetések 8970 és 16980 forintba kerülnek, azonban az érdeklődők most az Elysium DVD-s csomagot választva 7840 és 13500 forintokért is előfizethetnek, a kettő termék különálló árát tekintve 33 százalékos a megtakarítás.

Hirdetés


A filmeknél tartva szintén előfizetéses csomagokban kedvező áron (éves előfizetés esetén ingyen) lehet CLATRONIC PM2658 popcorn készítőt venni a magazin mellé. Az új fülhallgatóra vágyóknak megfontolandó üzlet lehet a Samsung Pleomax PEP350 modellel egybecsomagolt PC World is, plusz az USB kapus Samsung Pleomax PSP800 sztereó asztali hangszórópáros pakkunk sem rossz vétel.


A termékek szélsebes rendelés esetén a holnap megrendezésre kerülő PlayIT kiállításon készpénzben kifizethetőek és átvehetőek lesznek, de természetesen a futárszolgálatos kiszállítás (ennek díja Budapesten belül 990 forint, Budapesten kívül 1290 forint) is megoldható.

 

 



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.