Hirdetés

Ingyen Fallout játékokat osztogat a GOG



|

Szombat délutánig tart az akció, az első két rész és Tactics szerezhető be bérmentve.

Hirdetés

Efféle hírekről ritkán szoktunk beszámolni, azonban a régi játékok árusítására szakosodott Good Old Games 2013. december 14. 14:59-ig teljesen bérmentve hajlandó odaadni a Fallout játéksorozat első (1997) és második (1998) részét, plusz a rajongók által 2001-ben kevésbé pozitívan fogadott Fallout Tactics-et.

Hirdetés


A játékok igényléséhez csupán be kell jelentkezni a szolgáltatásba, a kosárba kell tenni a három terméket, majd végre kell hajtani a „vásárlást”; számlázási információkat nem kell megadni. A szoftverek Windows és Mac OS X operációs rendszereken egyaránt futtathatóak, ráadásul a GOG által kínált többi címhez hasonlóan másolásvédelemmel sem rendelkeznek. A félreértések elkerülése végett utóbbi pusztán a vásárlók kényelmét szolgálja.


Az akciónak feltehetően két fő oka van: egyrészt a GOG ezzel csap hírverést maga és téli akciója körül, másrészt 2014. január 1-től a kérdéses játékok terjesztési jogai az Interplay-től az újabb Falloutokat jegyző Bethesda Softworks kiadóhoz fognak kerülni, az új felállásban a GOG nem kapott engedélyt a szoftverek árusítására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.