Hirdetés

Ingyen internet az index.hu portáltól!



|

Hirdetés

Fél éves kísérleti periódus után végre éjjel-nappal elérhetővé vált az Index portál ingyenes internetszolgáltatása. A szolgáltatás hagyományos, telefonos (dialup) internet, majdnem országos lefedettségű, és semmilyen elõzetes regisztrációt sem igényel. Mindössze annyi tennivalója akad, hogy betárcsázzon számítógépével a szolgáltatás honlapján megadott, hatósági áras (51-es körzet) telefonszámra, az ugyanott található felhasználónév és jelszó segítségével. A szolgáltatás teljesen ingyenes, a felhasználóknak csak a telefonköltséget kell állniuk ami munkanapokon reggel hét és este hat óra között percenként 6 forint 10 fillér, este hat és éjfél között, illetve hétvégén reggel héttõl éjfélig 3 forint 25 fillér, míg éjféltõl reggel hétig munkanapon és hétvégén egységesen 50 fillér az internethívás percdíja. További előny, hogy a szolgáltatás semmiféle regisztrációt nem igényel, csak a honlapon található felhasználónévre, jelszóra és telefonszámra lesz szükségünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.