Hirdetés

Ingyen iPad? Így szívatnak meg



|

A felhasználói feltételek gyakran meglepő dolgokat rejthetnek.

Hirdetés

A felhasználói feltételek gyakran tartalmaznak olyan részeket, amelyek miatt aggódni lehetne, azonban a többség gyakorlatilag soha nem foglalkozik ezzel a résszel, csak simán elfogadja azt egy új app vagy szolgáltatás telepítésekor, használatakor. 

Hirdetés

A YouTube egyik mókamestere, Jena Kingsley arra szerette volna felhívni a figyelmet, hogy nem ártana néha olvasni, ráadásul alaposan. Vannak helyzetek, amikor jobb, ha tudjuk, hogy mibe egyezünk bele. 

Azért, hogy nyerjenek egy ingyen iPadet, az emberek a jelek szerint "beleegyeznek" egy gyerek örökbefogadásába vagy egy szervük felajánlásába is. 

Nem Kingsley az első, aki erre figyelmeztet. Robert Sikyorak nemrég az iTunes felhasználói feltételeiből csinált képregényt, figyelemfelkeltésként. 

Sokak szerint lassú lesz a tanulási folyamat, és ha a fejlesztők nem akarnak titkon veséket szerezni, akkor a felhasználók továbbra is gyorsan kattintanak tovább a gombokon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.