Hirdetés

Ingyenes az internet a Boeingnél!



|

Szép is 10000 méter magasan netezni és egy darabig várhatóan ingyenes is lesz.

Hirdetés

Lehet, hogy átmenetileg azért sokan kipróbálják majd, mivel a Boeing tervei szerint légijáratain a Connexion internetszolgáltatás megszűnéséig ingyenesen lehet majd netezni.



Mint arról augusztusban beszámoltunk, a Boeing hamarosan eladja vagy beszűnteti Connexion internet szolgáltatását repülőjáratain. A hosszú távú járatokon elérhető szélessávú szolgáltatást oly kevesen vették igénybe, hogy a cég kényszerűen hibás befektetésként értékelte a hat éve meghozott döntést.



"Az elmúlt hat évben nem kevés időt, erőforrásokat és technológiát fektettünk a Connexionba", nyilatkozta a Boeing vezetője, Jim McNerney. "Sajnos a felvevőpiac nem növekedett a tervezett módon. Hisszük, hogy ez a döntés – a szolgáltatás megszűntetése – szolgálja leginkább a résztvevők hosszú távú érdekeit, köztük a Connexion by Boeingét is."



A Boeing 2007-ben tervezi a Connexion szolgáltatása kivezetését, de addig is a tervek szerint ingyenesen igénybe vehető lesz a fedélzeti internet.


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.