Hirdetés

Ingyenes könyvelőprogram



|

Hirdetés

Ezentúl a program letölthető és szabadon felhasználható lesz.

A cég már korábban ingyenessé tett számlázó programja után a most ingyenessé váló könyvelő program semmiféle korlátozást nem tartalmaz, teljes egészében megegyezik az eddig forgalomban lévő változattal. A különbség annyi, hogy nem tartozik hozzá ügyfélszolgálati és szoftvertámogatás. Azonban, hogy a felhasználók ne maradjanak teljesen magukra, a program kifejlesztője a saját honlapján, a www.szamado.hu oldalon létrehoz egy fórumot, ahol a program használói egymás között megoszthatják tapasztalataikat és kérdéseikre esetleg választ kaphatnak a többi felhasználótól.

A most freeware-ré váló program ideális kisebb, most induló vagy közepes forgalmú cégek normál könyvelésére, számlázásra vagy kisebb könyvelő irodák munkájának támogatására. A programban a könyvelhető cégek, illetve a bizonylatok száma nem korlátozott. További előnye, hogy alkalmas a cégek fejlődését követni és a későbbiekben a Számadó - 11 Könyvelő Light programról könnyű az átállás a SZÁMADÓ-01 ügyviteli rendszerre, vagy a SZÁMADÓ-03 Könyvelői csomagra, mivel az adatbázisok azonos felépítésűek, így egy mozdulattal átvihetők.

A fejlesztő továbbra is forgalomban tartja a SZÁMADÓ-11 Könyvelő Light-ot mint terméket is az árlistában meghirdetett kondíciók szerint, melyekhez biztosítja a korábban már megszokott magas szintű terméktámogatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.