Hirdetés

Ingyenes Novell és VirusBuster megoldások kisvállalatoknak



|

Hirdetés

Ennek jegyében a kisvállalkozások gyakorlatilag ingyen juthatnak hozzá a Novell Hálózati Alapcsomaghoz, illetve a VirusBuster vírusvédelmi megoldásokhoz. A két társaság összesen közel 250 ezer forint értékű szoftvercsomag használatát biztosítja az akcióban résztvevő kisvállalatok számára. A Novell és a VirusBuster arra számít, hogy az elkövetkező hónapokban mintegy ötszáz kisvállalat él ajánlatukkal, amellyel teljes értékű informatikai hálózatot építhetnek ki. Az alapcsomaghoz való hozzájutás rendkívül egyszerű, hiszen a kisvállalatnak csupán fel kell keresnie a hozzá legközelebbi hivatalos Novell viszonteladót, ahol mindössze az adathordozó költségét, mintegy kétezer forintot, valamint igény szerint a telepítéssel járó költséget kell kifizetnie.

A Novell termékei jól ismertek hagyományosan magas szintű megbízhatóságukról és biztonságukról, de kifejezetten vírusvédelmi szoftvereket nem gyárt a cég. A Novell fontosnak tartja, hogy Magyarországon a VirusBuster személyében egy hazai cég nemzetközi szintű vírusvédelmi megoldásaival egészítheti ki a kisvállalatok számára készített hálózati csomagját.




"A Novell Magyarország és a VirusBuster Kft. egyedülálló közös akciójának köszönhetően most gyakorlatilag ingyen indíthatják el a magyarországi kisvállalatok hálózati szoftver fejlesztéseiket"- mondta Szittya Tamás a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója. "A Novell Magyarország úgy gondolja, hogy minden lehetséges eszközzel támogatni kell a hazai kisvállalatokat egy EU szintű, korszerű szoftver infrastruktúra kialakításában."



"A VirusBuster Kft. célja, hogy elismert és neves nemzetközi partnereivel együttműködve támogassa az információtechnológia biztonságos használatát"- mondta Bozsó Julianna, a VirusBuster Kft ügyvezetője. . "A jelenlegi akcióban a Novell Magyarországhoz csatlakozott, és a kisvállalatok számára nyújt komplett vírusvédelmi megoldást VBShield for Novell Netware, VirusBuster MailShield for GroupWise termékeivel és munkaállomás védelmi licenc csomagjával. Így a Novell Hálózati Alapcsomag részeként a kisvállalkozások biztosíthatják munkaállomás-, szerver- és levelezésvédelmüket."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.