Hirdetés

Ingyenes próba az új Napsterrel



|

Hirdetés

A Napster és anyacége, a Roxio három napig korlátlan zenehallgatást kínál több mint félmillió számot tartalmazó online katalógusából, ill. a 40 kívánságra működő (on-demand) rádióállomáshoz való hozzáférés révén egész december folyamán. A Napster 2.0-t azonban csak az amerikai felhasználhatók telepíthetik ingyen, ráadásul a szoftver egyelőre csak a Windows XP-vel vagy a Windows 2000-el kompatibilis, mondja Melissa Foo, a Napster angliai marketing menedzsere. Az előfizetési kedvet fokozza az is, hogy a Napster öt szám CD-re másolását, ill. átvitelét a 40 kompatibilis hordozható lejátszó eszközre is lehetővé teszi azoknak, akik a próbaidőszak lejárta után előfizetnek a havi 9.95 dolláros szolgáltatásra.

Mióta a Roxio októberben feltámasztotta a Napster márkát és elindította a Napster 2.0-t, olyan innovatív marketing eszközökkel is reklámozza az új törvényes fizetős szolgáltatást, mint a Pennsylvaniai Állami Egyetemmel kötött megállapodás, amely úgy kínál „ingyenes” szolgáltatást a hallgatóknak, hogy a díjat valójában levonják abból a díjból, amit a diák az egyetemnek az informatika használatáért fizet. A Roxio azonban elsősorban CD-író szoftvereket fejlesztő cég, így karácsonyi Napster akciója mellé kínálja a Napster Burnpak csomagot, amelyben megtalálható a Napster 2.0 szoftver mellett a Roxio Easy CD & DVD Creator 6 Starter Kit szoftvere is 29 dollár 99 centért, amellyel aztán a felhasználó lemezre is égetheti friss előfizetőként a beígért öt számot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.