Hirdetés

Ingyenes tárhelyszolgáltatót keresek



|

Hirdetés

Lehetőleg olyat, amely nem felső keretes reklámot biggyeszt ki majdani oldalamra. Mivel ezek az oldalak a reklámok miatt ingyenesek, akkor inkább a "pop-up"-os megoldást választanám. Hol tudnám megkeresni a nekem megfelelő szolgáltatót, amelytől lehetőség szerint minél nagyobb területet tudnék kapni?Az egyik legnépszerűbb, korlátlan tárhelyet biztosító ingyenes oldal a tár, azaz a tar.hu, de sajnos ott felső reklámcsík jelenik meg. A http://ingyenweb.lap.hu címen teljes körű összeállítást talál az összes magyar és külföldi tárhelyszolgáltatóról, ebben remélhetőleg megtalálja a megfelelőt. A konkrét lehetőség kiválasztásánál feltétlenül vegye figyelembe a szolgáltató kikötéseit; ezek általában a tartalomra, a kitehető állományok típusára és méretére vonatkozó előírások. Általában azt is meghatározzák, milyen gyakran kell belépni az adminisztrációs felületre, hogy az oldal ne kerüljön törlésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.