Hirdetés

Ingyenes távoktatás egyetemistáknak



|

Hirdetés

Az egyik legösszetettebb és leginkább elterjedt hazai távoktatási keretrendszert, a Coedu-t kifejlesztő Mimóza Communications - Magyarországon egyedülálló módon - 2 évre szóló, korlátlan felhasználású távoktatási támogatást nyújt a Miskolci Egyetemnek. A Dr. Besenyei Lajos rektor és a Mimóza ügyvezető igazgatója, Honti Pál által aláírt megállapodás értelmében a cég az oktatási intézménynek a két éves együttműködés során több tízmillió forint értékű szolgáltatást biztosít. Az együttműködés keretében az egyetem valamennyi (jelenleg több mint 7 és fél ezer) nappali tagozatos hallgatója kap ingyenes hozzáférést a korszerű e-learning lehetőséghez.




A Coedu Tudásháló rendszer legfőbb jellemzője, hogy az oktatási folyamat a valóságban létező tevékenységeket szimulálja, így a résztvevők a valós folyamatoknak megfelelően jól körülírt szereppel, jogokkal és „tevékenységekkel” rendelkeznek. A Coedu Tudásháló térben és időben nem behatárolt: a kurzusok bárhol és bármikor elérhetőek az Interneten. A rendszer aszinkron, így a tanárok és diákok térben és időben egymástól függetlenül, mégis összehangoltan és kontroláltan tudnak együtt dolgozni. A tananyagok folyamatosan fejleszthetők, frissíthetők és szemben a hagyományos oktatással, nem limitált a felvehető tanulók száma sem. A web alapú oktatás személytelenségének ellensúlyozására a Coedu a tanítás és visszacsatolás egyénre szabásának lehetőségét kínálja, saját jogosultságkezelési rendszerrel és tananyagszerkesztő alkalmazással rendelkezik. Bár könnyen kezelhető, használata a tanulóktól nem kíván meg semmilyen különleges előképzettséget, a Coedu rendszer képes bonyolult oktatási folyamatokat szimulálni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.