Hirdetés

Ingyenes WIFI a Burger Kingben



|

Hirdetés

Az Inter.net easy.HotSpot rendszer első helye a Belváros másik frekventált negyedében, a turisták közkedvelt sétálóutcájában, a váci utcai patinás Anna Kávézóban épült ki 2003. őszén. A WIFI sikerét bizonyítandó, 2004. júliusában újabb hotspot hely nyílik a Váci utca Vámház körúti végén, mely hasonlóan az eddigiekhez, ingyenes hozzáférést biztosít a kávéház vendégeinek.

Értéknövelő szolgáltatásként a WIFI-t már világszerte használják hotelekben, kávézókban, konferenciatermekben, mely új és hatékony megoldást biztos az Internet könnyű és egyszerű eléréséhez.




A WIFI használatához nincs másra szükség, mint egy laptopra vagy PDA-ra (illetve bármilyen Internet-kapcsolatra alkalmas digitális adathordozóra), mely vezeték nélküli hálózati kártyával van ellátva. Az Internetezés megkezdéséhez csak a böngészőt kell megnyitni.

Az Inter.net Magyarország az Inter.net Global LLC tagja, a magyar piacon klasszikus Internet-szolgáltatóként működik, kezdetben elsődlegesen a lakossági szférát szolgálta ki, míg az elmúlt egy évben egyre erőteljesebben az üzleti szférára összpontosít. Új működési stratégiája szerint a fókuszban a kis- és középvállalatok kiszolgálása áll. Ennek megfelelően jelenlegi szolgáltatásai mellett (Internet-hozzáférések, WIFI, hosting) az Inter.net internetes biztonság szolgáltatóként, ISSP-ként működik tovább a jövőben a meglévő ügyfélkörének ápolása mellett.



Az Inter.net 2001 óta a Burger King Éttermekben, valamint 2002 decembere óta a ConocoPhillips JET töltőállomásokon szolgáltat Internet-hozzáférést nyilvános Internet-terminálokon. Az Inter.net Global LLC. a világ további 84 országában nyújt Internet-hozzáférést.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.