Hirdetés

Inkább internet, mint vezetékes víz



|

Egy felmérés szerint az emberek 17 százaléka nem bírna internet nélkül létezni.

Hirdetés

Az Infosecurity Europe legfrissebb felmérése meghökkentő statisztikákat közölt. A kutatás során megkérdezettektől kapott válaszokból kiderült, hogy az emberek 27 százaléka dühösebb lenne az internet hiánya miatt, mintha nem lenne televíziója, mosógépe vagy fűtése, vezetékes vize a lakásban.

 

Az internet hiányától leginkább a férfiak "őrülnének meg", ugyanis a web nélküli életet a férfiak 32 százaléka tartotta elképzelhetetlennek, míg ez az arányszám a nők esetében 22 százalék volt. Az internetfüggőség nem új dolog, azonban az aggasztó tény, hogy minden negyedik ember inkább internet akar, mintsem fűtést vagy vizet, mutatja a jelenség fontosságát.

 

Szintén aggasztó, hogy az emberek 9 százaléka védtelen Wi-Fi-hálózatokra is felcsatlakozna, sőt, 4 százalék akár be is törne a védett hálózatokra, csak azért, hogy online lehessen. A válaszadók 72 százaléka nem bírná tovább néhány napnál az internet hiányát, 17 százalék pedig egyetlen napig sem tudná elviselni a helyzetet. Szintén 17 százalék - vélhetően az előző csoport - mondta azt, hogy ha otthon nem lenne internete, inkább a munkahelyén maradna, csak, hogy Facebookozhasson.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.