Hirdetés

Innováció 2011 - megtapogatható trendi kütyük



|

Május 7 és 9 között a Millenáris Parkban bárki kipróbálhatja a jelen és a jövő technológiai eszközeit.

Hirdetés

A május 7-9 között az Innováció 2011 kiállításon a szervezők ígéretei szerint bemutatkoznak majd az év legfontosabb informatikai eszközei és technológiai újdonságai.

 

 

 

 

Az ingyenesen látogatható rendezvényen kipróbálhatók 3D-s megjelenítő eszközök, érintőképernyős készülékek, asztali és hordozható számítógépek, új generációs nyomtatók, üzleti és consumer termékek, telefonok, játékkonzolok, egy 3D játéksarok, valamint innovatív oktatási eszközök. A kiállítók között olyan neveket találunk, mint az Acer, az Asus, a Dell, a Fujitsu, a HP, az LG, a Microsoft, az Intel, a Sony, a Steelcase, a Tabello és a Toshiba.

 

További információk a rendezvény folyamatosan frissített honlapján, illetve az esemény Facebook-oldalán olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.