Hirdetés

Innovációs Díjat kapott a „BUILDOG” épület-felügyeleti szoftver



|

Hirdetés

munkatársai által kifejlesztett intelligens épület-felügyeleti szoftver, a „BuilDog” is.
A Compaq Magyarország bevételeinek nagyobb része a nagyvállalati rendszerintegrációs, szolgáltató tevékenységből származik, melyben fontos szerepet töltenek be az úgynevezett hálózat-integrációs projektek. Ezek között az utóbbi évek egyik legsikeresebb ágazata az Intelligens épületek megvalósítására szakosodott szakértői központ. E csapat munkáját Marsovszky László vezeti, akinek a nevéhez a Buildog kifejlesztése is kötődik.
A pályázatra nevezett Buildog immár a gyakorlati életben is bizonyított: Ez képezi alapját annak az intelligens rendszernek, amely a lágymányosi Egyetemi (ELTE-BME) Campus négy épületének egyedi és integrált felügyeletét is végzi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.