Hirdetés

Intel: 0,13 mikronos technológia, 300 mm-es szilíciumszeletek



|

Hirdetés

A D1C nevet viselő oregoni gyár az első az iparágban, amely a fejlett, 0,13 mikronos eljárás felhasználásával állított elő funkcionalitásukban teljes körű számítógéplapkákat a korábbinál nagyobb méretű, 300 mm-es szilíciumszeletekből. Ez az eredmény új korszak kezdetét jelenti az Intel számára a processzorok gazdaságos tömeggyártásában. “Várakozásaink szerint a 300 mm-es szilíciumszeletekből kialakított lapkák előállítási költsége 30 százalékkal alacsonyabb lesz, mint a kisebb méretű szeletekből gyártottaké, mert a jelenlegi üzemek teljesítményét így akár meg is négyszerezhetjük” – hangsúlyozta Tom Garrett, az Intel programvezetője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.