Hirdetés

Intel, AMD: közös I/O szabvány



|

Hirdetés

Az AMD által kifejlesztett HyperTransport technológia már rövidesen megjelenhet a piacon egyes új eszközökben, az Intel-féle 3GIO (Arapahoe) azonban 2003-ig csak terv marad. A két vezető chipgyártó a közelmúltban úgy döntött, hogy saját I/O szabványának erőltetése helyett inkább összefog a biztos siker érdekében. Az Intel vezetői szerint a két technológia probléma nélkül megférhet egymást mellett. A két chipgyártó most egyesíteni készül a 3GIO és HyperTransport technológiákat, pontosabban a 3GIO a jövőben magába fogja foglalni a HyperTransportot, amely utóbbi számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik, ugyanakkor nem használható fel olyan széles körben, mint a 3GIO.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.