Hirdetés

Intel Fejlesztői Fórum, 2004 tavasz



|

Hirdetés

Itt nem csak az Intel, hanem az iparág számos képviselője mutatja be újdonságait, enged bepillantást a kulisszák mögé. A február tizenhetedikétől kezdődő, háromnapos rendezvény igencsak izgalmasnak ígérkezik. Nagyon várjuk, hogy többet tudjunk meg az Intel új Pentium 4 processzorainak magváltozatairól, a hozzá tartozó új chipsetekről, CPU foglalatról. Remélhetőleg további részletek derülnek ki a PCI-Expressről, és az ATX-et felváltó BTX elrendezési szabványról. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi a helyzet a Centrino mobil technológia háza táján. Bizonyosan nagy szerepet kapnak majd az olyan zsinórnélküli technológiák, mint a Wi-Fi és a Wi-Max, de reménykedünk abban is, hogy fellebben a fátyol a Wireless USB-ről is!




San Franciscóból kiküldött tudósítónk jelentkezik majd, ezért érdemes lesz figyelemmel kísérni a PC World honlapját a következő pár napban!
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.