Hirdetés

Interaktív telerádiós szolgáltatás indul



|

Hirdetés

A 06-20/INFO-958 (06-20/4636-958) telefonszám tárcsázásával Magyarország vagy a világ bármely pontjáról egy normál hívás díjáért élőben hallgatható magyar piac egyetlen 24 órás hírrádiója.

Az online hallgatás mellett a hívó egy menürendszerben kiválaszthatja és meghallgathatja a hírrádió műsorából csak az őt érdekő hír- vagy információs blokkot is. Külön lehívhatja a legfrissebb híreket, vagy a legfrissebb gazdasági információkat, a sporthíreket, vagy – mielőtt belevetné magát a csúcsforgalomba – meghallgathatja a legfrissebb közlekedési híreket. Reggel, öltözködés közben pedig segítséget nyújthat a megfelelő ruházat kiválasztásában a legfrissebb időjárás jelentés, a nap megtervezéséhez hasznos információkkal szolgálhat az orvosmeteorológiai előrejelzés meghallgatása. Mindezek mellett az érdeklődők bárhol, bármikor lehívhatják az InfoRádió egyórás Aréna című adásának előző napi, teljes adását is.

Az InfoRádió, amely már két éve a BBC stratégiai partnere, új szolgáltatását elsősorban azon rendszeres hallgatóinak kínálja, akik a munkájuk során éppen a hírrádió vételkörzetén kívül tartózkodnak, illetve azoknak, akik bárhol, bármikor várakozás nélkül azonnal friss híreket, vagy egyéb információkat akarnak hallgatni. A nyár folyamán a szolgáltatás a legfontosabb események híreivel bővül, így például külön menüpontban lehívhatóak lesznek majd a foci EB legfrissebb hírei, vagy augusztusban az athéni Olimpiával kapcsolatos legfrissebb információk is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.