Hirdetés

Internet 10 millió iskolásnak



|

Az FCC rengeteg iskolában fog kiépíteni vezetéknélküli internet kapcsolatot. Erre egy milliárd dollárt szán.

Hirdetés

Az FCC (Federal Communications Commission) új javaslatot nyújtott be, mely tovább fogja növelni az internet elterjedését az Egyesült Államok iskoláiban.

Hirdetés

Miközben a Sprint 50,000 diáknak ad internetet a ConnectED program keretében, az FCC a 2015-ös és 2016-os tanévben egy milliárd dollárt tervez fejlesztésekre költeni, hogy az iskolákban növelje a vezetéknélküli internetkapcsolatok számát. Az Egyesült Államokban ugyanis ötből három iskola nem rendelkezik Wifi kacsolattal, csak vezetékessel. Ezzel a fejlesztéssel több, mint 10 millió tanuló fog jobb internethez jutni, mely a megfelelő képzés szempontjából szükséges. Az egymilliárd dollárt az FCC az E-Rate program keretében adja az iskoláknak, mely 1996-ban indult, nem éppen zökkenőmentesen. A programot a korrupció és csalás vádja érte, melyre a mostani vezető, Tom Wheeler zéró toleranciát hirdetett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.