Hirdetés

Internetes munkaerő-toborzó rendszer



|

Hirdetés

Az új HR portálrendszer technológiai alapját a StepStone Solutions megoldása szolgáltatta - az egységes európai rendszer ma már 14 országban, 10 különböző nyelven érhető el. A rendszer Angliában, Franciaországban és Németországban már működik, de más kelet- és nyugat-európai országokban is tervezik elindítani az elkövetkező hetekben.

A Canon Europe belföldi és külföldi karrieroldalainak látogatói megadhatják adataikat, hogy azok elbírálása után felvételt nyerhessenek azonnal betölthető vagy a szervezeten belül a jövőben létrehozandó munkakörökbe. A kapcsolatfelvétel kezdeti lépései egységesek, a szakmai önéletrajz könnyen és gyorsan, akár 30 másodpercen belül kitölthető. Az önéletrajzok ezután egy olyan adatbázisba kerülnek, amely egy összesített listát és egyben rangsort generál a külső és belső, különböző szakmával rendelkező, magasan képzett jelöltekről.

Ha megfelelő álláslehetőség nyílik, a rendszer automatikusan értesíti e-mailben az arra alkalmas jelentkezőket, majd önállóan elvégzi a szűrést és osztályozást, és listát készít a pozícióra legmegfelelőbbnek tartott jelöltekről. Ezt követően a helyi HR csoport megkapja az eredményeket, hogy kiértékelhessék és eldönthessék: kiket hívjanak be személyes interjúra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.