Hirdetés

Internetes rajzfilmtévé



|

Ingyenes és fizetős, új és klasszikus rajzfilmek is megtalálhatók a kínálatban.

Hirdetés

A weboldalon olyan újdonságok, mint például a Maya és Miguel mellett régi klasszikus rajzfilmek, így például Lolka és Bolka vagy a Mézga család kalandjai is elérhetők ingyenesen vagy virtuális fizetőeszköz megvásárlásával.




Az érdeklődők legálisan tölthetnek le animációs filmeket videó kölcsönző, úgynevezett Video On Demand rendszerben, saját használatra. Olyan verhetetlen klasszikusok is szerepelnek a kínálatban, mint Lolka és Bolka; a Mézga család; Bing és Bong, Tupu vagy a Cirmos őrmester kalandjai. A repertoár folyamatosan bővül, pillanatnyilag is zajlik az igények felmérése és az oldal fejlesztése.


Az elsősorban gyerekeknek és fiataloknak szóló, animációs sorozatokat felvonultató rajzfilmek.tv oldalról részben ingyenesen, részben virtuális pénzeszközért, 2, 4 vagy 6 petákért lehet letölteni az animációs filmeket, amely a gyakorlatban hitelkártyával vagy emeltdíjas sms elküldésével történő fizetést jelent.
A rajzfilmek.tv támogatója és médiapartnere a Minimax Televízió, Magyarország legnépszerűbb televíziós gyermekcsatornája.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.