Hirdetés

iPAQ fórumot tartott a HP Magyarország



|

Hirdetés

"Legfontosabb célunk az volt, hogy megismertessük a felhasználókkal az alig néhány év alatt szédületes fejlődést elérő tenyérszámítógépek legújabb generációját, illetve sikeres modelljeink szerteágazó lehetőségeit," nyilatkozta Szelthafner Zoltán, a HP Magyarország kategóriamenedzsere. "Persze az élet minden területén használják iPAQ modelljeinket - ügyvédek, orvosok, üzletemberek, és ebben természetesen nagy szerepe van a rendkívül széles alkalmazásválasztéknak is. Éppen ezért a mai első, és minden jövőbeli iPAQ Fórumon lehetőséget kínálunk szoftverfejlesztő partnereinknek, hogy bemutassák termékeiket. A megoldások sokszínűsége néha még minket is meglep."

A szakmai napon Molnár Imre, a HP Magyarország közelmúltban kinevezett vezérigazgató-helyettese és a Személyi Számítógépes Rendszerek divízió vezetője tájékoztatta a sajtó képviselőit az üzletággal kapcsolatos terveiről. Ezután Szelthafner Zoltán bemutatta a HP legújabb, mostantól Magyarországon is elérhető mobil megoldásait. Köztük két új noteszgépet: a vékony, könnyű, elérhető árú HP Compaq Businesss Notebook nc4000-t, valamint a nagy, 15,4" kijelzővel és Intel Centrino processzorral felszerelt HP Compaq Business Notebook nx7000-t.




Az nx7000 notebook


A résztvevők megtekinthették a legújabb iPAQ modelleket is: a kedvező árfekvésű, mégis könnyű és vékony HP iPAQ h1930 és h1940, a két bővítőhellyel felszerelt gépek kategóriájában legkisebb iPAQ h2210, valamint a teljesítmény, bővítési lehetőségek és biztonság terén egyaránt a maximumot nyújtó iPAQ h5550 tenyérszámítógépeket. Külön érdesség, hogy néhány modell már a Samsung cég processzoraival jelenik meg. Valamennyi iPAQ az új Microsoft® Windows® for Pocket PC 2003 operációs rendszerrel működik.




Az ipaq 1940 kéziszámítógép

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.