Hirdetés

iPod a BMW-ben



|

Hirdetés

A lejátszót a BMW sokfunkciós volánjáról az audio rendszeren keresztül lehet vezérelni annak az integrált adapternek a segítségével, melyet a kocsi kesztyűtartójába telepítenek. A megoldást a 2002-es, 2003-as és 2004-es évjáratú BMW 3-as szériához, a Z4 Roadster, az X3 és X5 SAV, valamint a MINI modellekhez kínálják.

Az interfész kábelt viszont nem szerelik be az olyan járművekbe, ahol navigációs rendszer, CD-cserélő, DSP kazetta lejátszó, vagy műholdas rádió működik. A kábel látja el az iPodot árammal, és rajta keresztül navigálhat a sofőr a lejátszó listákon, illetve szabályozhatja a hangerőt a volánon lévő vezérlőről. A Mac vagy PC gépen futtatott iTunes szoftver segítségével a felhasználó öt BMW lejátszó listát tud létrehozni, melyeket aztán vezetés közben meg tud hallgatni. Az adapter a jármű audio rendszere által használt CD-cserélő funkciót szimulálja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.