Hirdetés

IPTV szolgáltatást indít a T-Online



|

Hirdetés

A T-Home TV néven kereskedelmi forgalomba kerülő IPTV szolgáltatás a "hagyományos" tévézéshez képest forradalmian új élményt ígér - mindezt a már meglévő tévékészüléken, számítógép közbeiktatása nélkül, távirányító segítségével és igen kedvező áron. A szolgáltatás nemcsak rendkívül jó kép- és hangminőséget, hanem számos újdonságnak számító tartalmi szolgáltatást is biztosít. Ezek közül a digitális, online elérhető videotékát, a műsorfelvevő funkciót, az elektronikus műsorújságot, a megállítható adást, a gyerekzárat, a késleltetési, visszanézési és kép a képben funkciókat, a számla és csomaginformáció megjelenítését, valamint egyéb interaktív lehetőségeket érdemes kiemelni. Mindezekben egy a közös: a szolgáltatások a televízió képernyőjén megjelenő, könnyen kezelhető, magyar nyelvű menürendszeren keresztül, az IPTV vevőegység (set-top-box) segítségével, távirányító vezérlésével érhetők el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.