Hirdetés

Ismét Profession Virtuális Állásbörze, 250 IT-s állással



|

A regisztrálók és a börzére kilátogatók értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

Hirdetés

Szeptember 27-29 között virtuálisan végigbarangolhatjuk a 22 IT kategóriás kiállító standjait és akár chatelve, otthonról interjúzhatunk, beszélgethetünk a HR-essel, válogathatunk a nekünk szóló állásajánlatok között. Így nem kell kiöltözni, feszengeni egy interjún, hanem kötetlenül, akár otthonról tájékozódhatunk.

Ráadásul most a regisztrálók és a börzére ellátogatók között kisorsolunk IT kategóriában egy 5 napos ENSA biztonságtechnikai tanfolyamot a Netacadémiától, egy X-boksz Kinectet, valamint naponta egy Samsung okostelefont.

 A Profession Virtuális Állásbörze tavaly debütált Magyarországon, de a térségben is az első ilyen típusú börzék között szerepelt. Érdekessége, hogy egyesíti a virtuális és a valódi állásbörzék előnyeit: a látogatók a www.virtualisallasborze.hu oldalon böngészhetnek az állásajánlatok között. A „virtuális eseményen" a hagyományos börzékhez hasonlóan lesz a standoknak nyitvatartási ideje; ám a virtuális térben a látogatók a nap 24 órájában „sétálhatnak", és feltehetik kérdéseiket, amelyeket a standok nyitásakor a cégek kapcsolattartói megválaszolhatnak.

Összesen közel 250 IT-s állásajánlat várja, az amúgy közel 45 kiállítóval és 1500 állásajánlattal jelentkező börzén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.