Hirdetés

IT Reménység Díj nyertes a VirusBuster Kft.



|

Hirdetés

"A Spam Filter termék fejlesztését a valós piaci igény miatt kezdtük meg 2003-ban. Jelenleg a spam szűrő beta tesztelése folyik, kereskedelmi forgalomba 2004. második negyedévben kerül majd" - mondta Bozsó Julianna, a cég ügyvezetője.

A Spam Filter a MailShield for SMTP termék moduljaként szűri a felhasználók címére érkező kéretlen leveleket, a MailShield for SMTP termék pedig többszázezer felhasználó levelezését védi mind Magyarországon, mind pedig külföldön. A VirusBuster Spam Filterének alapját a statisztikai alapon működő motor alkotja, mely a jelenleg ismert spam szűrési technikák közül a legmagasabb felismerési arányt biztosítja a lehető legalacsonyabb vakriasztási aránnyal társítva.




A statisztikai alapon történő szűrés mellett a felismerési arányt növeli számos egyéb módszer alkalmazása, úgy mint White list (fehér lista - megengedő lista), Black list (fekete lista - tiltó lista), Realtime Blackhole List (folyamatosan karbantartott IP-cím tiltó lista), valamint a heurisztikus spam felismerés, melyek segítségével a szűrő a statisztikai alapon nem felismerhető spam leveleket, vagy azok jellemzőit is felismeri.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.