Hirdetés

ITBN rajzpályázat: A jövő biztonságos fővárosa



|

A hazai informatikai biztonsági szakma legnagyobb seregszemléje, az Informatikai Biztonság Napja illusztráció pályázatot hirdet: hogyan képzeled el a jövő biztonságos fővárosát?

Hirdetés

Miként fest majd Budapest, az informatkai támadásoktól védett főváros 2111-ben? Milyen lesz egy olyan társadalom, amelyik folyamatos informatikai támadásoknak van kitéve, alkalmazkodott a körülményekhez és megfelelő védelmet épített ki magának. Lesz-e "nagy testvér" és figyelni fog-e?  A pályázat kiírói egyaránt várnak futurisztikus látképeket a városról és pillanatképeket az emberek életéből. A pályamunkákat digitális formában, minimum 1024x768-as felbontásban, jpeg , pdf vagy vektoros (ai, eps) formátumban várják az info@itbn.hu címre. A rendezvény szervezői által legjobbnak ítélt mű elnyeri az ITBN 2011 hivatalos illusztrációja címet, az alkotást magát a szervezők az esemény anyagain, a szerző megjelölésével felhasználják. A győztes további jutalma egy 50.000 forint értékű szoftvercsomag. A pályaművekből a helyszínen kiállítást szerveznek, a közönség által legjobbnak talált mű közönségdíjban részesül. A pályamunkák leadásának határideje: 2011.07.15.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.