Hirdetés

ITech Challenge Bajnokság 2010



|

A résztvevők idén egy szoftvercég vezetői lehetnek, főnökként technológiai és gazdasági döntések sorozatával vezethetik a cégeket egy szimulációs játékban.

Hirdetés

Idén 5-dik alkalommal rendezik meg az ITech Challenge Bajnokságot, amelyre műszaki szakon tanuló - IT és mérnöki - hallgatókat várnak a résztvevők. Ebben az évben egy szoftvercég vezetőiként kell helytállnia a résztvevőknek, ám ez nem jelenti azt, hogy a részvételhez szükség lenne gazdasági előtanulmányra. Elég a józan ész, a fantázia és a csapatmunka!

 

 

 

Először on-line tesztforduló keretében lehet megismerkedni a modellezett vállalattal és a szimulált gazdasági környezet szabályaival, összefüggéseivel. Ezt követően október-novemberben élő regionális selejtező fordulókon vesznek részt a diákcsapatok, ahonnan a legeredményesebb 10 csapat kerül az országos Döntőbe. A Döntőben “tiszta lappal” induló csapatok szoros küzdelméből kerül ki az év Műszaki Diák Menedzsment Csapata.

 

 

A verseny fordulóin részt vesznek a támogatók is, akik a játék szüneteiben az általuk nyújtott karrierlehetőségekről számolnak be a hallgatóknak.

 

Főtámogató: ExxonMobil


Partnereink: PC World, Computerworld, GameStar, Red Bull, HVG, it business, London studio, ESET, HVG Állásbörze, MOHA, MEEX, frissdiplomas.hu, IAESTE, jobline.hu, techline.hu

 

A támogatóknak köszönhetően értékes és izgalmas díjak:

 

 - Prágai utazás
 - Salzburgi kiruccanás egy hokimeccsre
 - magazin-előfizetések, ESET Smart Security

várnak a résztvevőkre, és senki sem távozik üres kézzel!


A díjazás összértéke: 1,5 millió Ft!


A bajnokság jelentkezési határideje: október 22.!

Jelentkezés és bővebb információ: www.diakverseny.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.