Hirdetés

Itt a Canon 7 megapixeles kamerája



|

Hirdetés

A készülék beüzemelési ideje lerövidült, egyszerre készít RAW és JPEG formátumú képeket, és 640x480 képpontos felbontású mozgóképeket is képes rögzíteni. A széles látószögről teleoptikára 30 százalékkal gyorsabban vált át, mint elődje, a PowerShot G5, és az autófókusz sebessége is 55 százalékkal nőtt.




A kamera méretei 4.13 x 2.87 x 2.88 hüvelyk, súlya nagyjából 27 deka. A képeket CompactFlash I és II típusú kártyára rögzíti, a Mac gépekhez és PC-khez USB kábellel csatlakoztatható. A készülékhez USB és AV kábel, akku töltő, tölthető lítium ion akku, egy 32 megabájtos CompactFlash kártya, távirányító, szoftver CD, vállszíj és lencsevédő jár.

A gép várhatóan szeptemberben kerül az üzletekbe.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.