Hirdetés

Itt a cicás Chatroulette



|

A Catroulette akár egy vicces oldal is lehetne, valójában egy fontos céllal jött létre.

Hirdetés

A Chatroulette alapötlete már sokakat meghódított, és a netes mémgyűjteményeken rendre felbukkannak a szolgáltatáson készített képernyőképek. Az oldalun ugyanis a felhasználók egymással cseveghetnek egy webkamerán keresztül, úgy hogy a megoldás véletlenszerűen választja ki a feleket, akiket ráadásul nem enged sokáig társalogni, hiszen beállított időközönként újabb partnereket oszt ki.

 



Az Electrose beszámolója alapján egy belga menhely felhasználta a szolgáltatás hírnevét, és elkészítette a saját macskás változatát (catroulette.be), ahol véletlenszerűen megnézhetjük az örökbefogadása váró állatok rövid videóját, akiket egy kattintással örökbe is fogadhatunk (legalábbis jelezhetjük igényünket). A kampány nagyon ötletes, remélhetőleg sok hasonló, kreatív kezdeményezés jelenik majd meg a világhálón. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.