Hirdetés

Itt a Mac mini számítógép!



|

Hirdetés

Az előbbi 40 az utóbbi pedig 80 gigabájtos noteszgép-merevlemezzel van felszerelve. Mindkettő tartalmaz egy kombinált CD-író/DVD-olvasó meghajtót (opcionálisan DVD-íróra cserélhető) és 32 megabájt memóriával ellátott ATI Radeon 9200 videovezérlőt. Alaphelyzetben 256 megabájt memóriával szállítják a gépet, ez maximálisan 1 gigabájtra bővíthető. Perifériáinkat két darab USB 2.0 és egy FireWire kapu várja, a monitorunkat pedig DVI-csatolón keresztül köthetjük rá a gépre (DVI-VGA átalakító jár hozzá).




Emellett tartalmaz egy 10/100-as hálózati csatolót és beépített 56 kilobites modemet is. A kis méret ellenére bővíthetjük a gépet drótnélküli hálózati csatolóval és Bluetooth modullal is. A számítógéphez bőséges szoftvermelléklet is ad a gyártó, a Mac OS X operációs rendszer mellé, az iLife csomag is jár, amely többek között DVD-, video- és zeneszerkesztő alkalmazást is tartalmaz.



Az 1.25 gigahertzes modell 138 500, az 1.42 gigahertzes pedig 166 250 forintért vásárolható meg. A Mac miniről részletes bemutatót egy későbbi számunkban olvashatnak. Nagyfelbontású fotója innen tölthető le.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.