Hirdetés

Itt a Samsung második merevlemezes mobilja



|

Hirdetés

Az SPH-V7900 alig egy évvel az első modell után érkezik, amely egyébként a világ első merevlemezes mobilja volt és SPH-V5400 jelzéssel 2004 decemberében került kereskedelmi forgalomba. Az új testvér is CDMA (Code Division Multiple Access) kompatíbilis és ugyan egyelőre kizárólag Dél-Koreában lehet majd kapni, de a cég bejelentette, hogy az európai régióra is gondoltak. A kis készülék 3 gigabájttal, vagyis a régi modell tárolókapacitásának duplájával rendelkezik.

Támogatja az MPEG-4/H.264 videó-, és MPEG-4 AAC, AAC+ és MP3 audióformátumokat is. Emellett található rajta egy 2 megapixeles kamera kétszeres optikai nagyítással, és TV-kimenettel. A TFT kijelző felbontása 240x320 pixel, és színmélysége is figyelemreméltó. A 103x52x27,6 mm-es méretekkel rendelkező telefon 165 gramm és 700 dollárért lehet majd megvásárolni.


Az európai piacra szánt SGH-I300-ast is 3 gigabájtos lemezzel szerelik, és a Microsoft Windows Mobile operációs rendszerét fogja használni. A megjelenése valamikor novemberre várható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.