Hirdetés

Itt a SanDisk SD kártya WLAN adapterrel kombinálva



|

Hirdetés

Ők most csak annyi adatot tudnak letölteni, amennyi a PDA memóriájába elfér, s csak a WLAN kártya eltávolítása után tudják memóriakártyára másolni. Az új SanDisk kártyával az adatok közvetlenül a kártya memóriájába menthetők. A kártyát eleinte csak a Microsoft különböző operációs rendszereihez készült illesztő programokkal árulják, így a Pocket PC 2002-höz, a Pocket PC 2003-hoz és a Windows mobile 2003-hoz WEP, 802.1x, PSK és WPA támogatással. Az eszközöknek továbbá SDIO-kompatibilis kártyahellyel is rendelkezniük kell.




A kártyát eredetileg tavaly a Las Vegas-i CES-en jelentették be, ahol a SanDisk 2003 közepére ígérte a terméket, de „különböző technikai és üzleti problémák miatt csúszás történt”, közölte Bob Goligoski, a cég szóvivője. A késének egy előnye mindenképpen van a felhasználók számára. Tavaly a cég 150 dolláros árat ígért, ez most 129 dollárra csökkent.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.