Hirdetés

Itt a Symantec LiveState Recovery



|

Hirdetés

A Symantec informatikavédelmi vállalat ma jelentette be, hogy lemezes rendszer- és adathelyreállító megoldásai, a Symantec LiveState Recovery termékcsalád már kapható. A Symantec LiveState Recovery (a korábbi Symantec V2i Protector) három változatban kapható: az Advanced Server 3.0, a Standard Server 3.0 és a Desktop 3.0. Ezekkel a termékekkel rendszerhiba vagy adatvesztés esetére biztosítható a létfontosságú információk, illetve a teljes rendszerek gyors és megbízható helyreállítása.

A Symantec LiveState Recovery termékek egy egész szerver vagy asztali gép teljes operációs rendszerét, alkalmazásait, adatait és beállításait magában foglaló, egy bizonyos időpontbeli működési állapotát (az úgynevezett LiveState-et) egyetlen, könnyen kezelhető fájlban rögzítik. Ezek a „pillanatfelvételek” működés közben, a felhasználó munkájának vagy az alkalmazások használatának megzavarása nélkül készülnek. A teljes rendszer-helyreállítás (akár „csupasz vason” is), illetve egyedi fájlok vagy könyvtárak helyrehozása a szerverek és munkaállomások hagyományos szalagos mentésről kézzel történő helyreállításánál megszokott órák helyett percek alatt lezajlik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.