Hirdetés

Itt a világ legfényesebb notebook-kijelzője



|

Hirdetés

A PC-XG50H és a PC-XG70H január 22-és, illetve január 28-án fognak a boltokba kerülni. Ezek a 15"-os, 630 candela/négyzetméter fényerejű TFT-LCD-k jóval a noteszgép ipari szabvány-specifikációk felett teljesít, így már majdnem megközelítik a Sharp LCD TV-it - mondta Minoru Taniguchi, a Sharp információs és kommunikációs rendszer-csoportjának egyik vezető menedzsere. A kijelzők 1024x768 pixel felbontásra képesek. Mindkét modell tartalmaz beépített analóg TV-tuner egységet, és jár melléjük egy távirányító is, amellyel vezérelhető az internethez való csatlakozás, vagy egyéb külső eszközök, például egy DVD-lejátszó.




The PC-XG70H egy 160GB, míg a PC-XG50H egy 80GB kapacitású merevlemezzel van ellátva. Az új notebook PC-k a felső-osztályú modellek közé sorolhatók, amelyeket legalább annyira szánnak TV-zésre, mint PC-használatra - mondta Taniguchi. A cég a múlt évben tett olyan nyilatkozatokat, hogy többet akar átvinni a felhasználók által mozizásra is használt PC-ibe az Acquos márkájú LCD TV-inek kijelző-technológiájából - eddig ugyanis a PC- és notebook kijelzők egyszerűen nem rendelkeztek a TV-képernyők fényerejével. Múlt év decemberében a cég elkezdte a PC-TX26GS és PC-TX26G PC típusainak értékesítését, amelyek már 26"-os "widescreen" TFT LCD kijelzőkkel vannak felszerelve, és 1366x768 pixel megjelenítésére képesek, azonban azok a kijelzők mindössze 500 candela/négyzetméternyi fényerővel rendelkeztek. A cég legkelendőbb LCD TV-je Japánban a 37"-os LC-37GD4 modell, amelynek fényereje 450 candela/négyzetméter - mondta el Miyuki Nakayama a cég egyik szóvivője. A cég nem fedi fel a többi notebook kijelzőjének fényerő-specifikációit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.