Hirdetés

Itt a Windows Media Player 10



|

Hirdetés

A Microsoft valószínűleg az Apple iTunes lejátszójának népszerűsége miatt kényszerült kiadni szórakoztató programjának újabb verzióját. Az iTunes fő erőssége az internetes áruház és a mobil eszközök támogatása, ezért a Windows Media Player 10 is ezen a területen próbál erősíteni, sajnos még kevés sikerrel.




Az egyik legnagyobb újdonság a régebbi verziókhoz képest a zenebolt, de sajnos hazánkban még nem elérhető el ez a szolgáltatás, reméljük később mi is vásárolhatunk albumokat, zeneszámokat, nemcsak a tengerentúlon. A hordozható eszközök támogatása viszont sokkal szélesebb körű lett, ráadásul fejlettebb konverziós lehetőségeket is használhatunk filmek és hangok áttöltésekor. Nagyobb mennyiségű adatok esetében már a háttérben is történhet az egyidejű átalakítás és szinkronizálás.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.