Hirdetés

Itt a Windows Server 2003 Service Pack 1



|

Hirdetés

A szervizcsomag jelentős biztonsági bővítéseket, valamint nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt biztosít az ügyfeleknek. A biztonsági frissítések átfogó gyűjteményére épülő Service Pack 1 megoldja az ügyfelek alapvető biztonsági problémáit azáltal, hogy a szigorúbb alapértelmezett beállításokkal és korlátozott jogosultságokkal csökkenti a támadási felületet, és jobban védi a rendszerszolgáltatásokat.

A Windows Server 2003 Service Pack 1 csomag új funkciókat tartalmaz az ismert biztonsági hiányosságok kiküszöbölésére, és lehetővé teszi, hogy a jövőbeni biztonsági fenyegetések felkészültebben érjék a cégeket.

„A Windows Server 2003 Service Pack 1 használatával hálózatunk biztonságát magasabb szintre emelhettük, a telepítés pedig gyakorlatilag zökkenőmentes volt” - mondta Jonathan Addington, a K2 Corp hálózati rendszergazdája. „A legújabb biztonsági frissítésekkel tovább csökkentettük rendszereink sebezhetőségét a vírusokkal, férgekkel és hacker-támadásokkal szemben, valamint olyan funkciókat adtunk a rendszerhez, amelyek redukálják a felügyeleti költségeket.”

A Windows Server 2003 Service Pack 1 magyar nyelvű változata május folyamán lesz elérhető. A felhasználók a Windows Server 2003 Service Pack 1 angol nyelvű verziójához a következő módon juthatnak hozzá:

  • Ingyenesen letölthetik a Microsoft letöltő központján keresztül az alábbi linken:
    - http://www.microsoft.com/downloads/

  • Elérhetik a Windows Update webhelyről a következő címen:
    - http://windowsupdate.microsoft.com

  • Beszerezhetik előtelepített OEM termékként, megrendelhetik CD-n, vagy a Mennyiségi licencelés és Rendszerépítő programok keretén belül.
  • Hirdetés

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.