Hirdetés

Itt az Internet Explorer várt gyorsjavítása



|

Hirdetés

A Windows alkotói a havi gyorsjavítási cikluson kívül tették közzé a böngészőjük gyorsjavítását; Steven Toulouse biztonsági menedzser elmondása szerint rögtön ahogyan az elkészült. A javítás a "frame" és az "iframe" HTML címkék helytelen kezelését oldja meg az Internet Explorerben, amely miatt korábban néhány felhasználó rendszere áldozatul esett a MyDoom és Bofra férgek különböző változatainak. A több Windows NT Server 4.0 termékre is veszélyt jelentő biztonsági résre november elején hívta fel a figyelmet a Secunia biztonsági cég, és a Computer Emergency Readiness Team (CERT). Bár Toulouse szerint az érintettek köre meglehetősen szűk volt, a Microsoft mégis "kritikusnak" minősítette a javítást, és minden felhasználónak tanácsolja azonnali telepítését. A Service Pack 2-vel ellátott Windows XP felhasználók rendszerei nem voltak veszélyben; az ilyen rendszerek védettek voltak a problémával szemben.




Több információt a Microsoft gyorsjavításáról ezen a címen találhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.