Hirdetés

Itt az új Adobe Acrobat 7.0



|

Hirdetés

A munkacsoportok az Acrobat 7.0 és az Adobe PDF felhasználásával már számos fontos üzleti tevékenységet végezhetnek, így például dokumentumokat állíthatnak elő több forrásból, intelligens űrlapokat készíthetnek, és biztonságosabban dolgozhatnak projektjeiken a tűzfal mindkét oldalán.

Az Acrobat 7.0 Professional felhasználók az ingyenes Adobe Reader 7.0 program jegyzetelő eszközeit kihasználva először vonhatnak be gyakorlatilag bárkit egy PDF dokumentum elektronikus áttekintésébe. Az Adobe Reader felhasználók gyorsan véleményezhetnek egy PDF fájlt, amelynek tartalma a beolvasott papírtól kezdve a táblázatokon, bemutatókon át immár a 3D CAD (Computer Aided Design) tervezésig is terjedhet.

Az Acrobat 7.0 termékcsalád szorosan együttműködik az Adobe LiveCycle programmal, amely az embereket az üzleti folyamatokkal összekapcsoló dokumentumszolgáltatásokat nyújt. A vállalat professzionális űrlaptervező eszközének, az Adobe LiveCycle Designer-nek összekapcsolása az Acrobat 7.0 Professional-lel a felhasználók számára háttér rendszerekbe integrálható, összetett XML és PDF űrlapok készítésének lehetőségét biztosítja. Az Acrobat 7.0 Professional és az Acrobat 7.0 Standard emellett szorosan együttműködik az Adobe LiveCycle házirend kiszolgálóval. Az összeállítás segítségével a vállalatok a PDF dokumentumok hozzáférési, auditálási, lejárati és visszavonási jogának szabályozását támogató dokumentum házirendeket alkalmazhatnak, és felügyelhetik azokat.

Az Acrobat 7.0 Professional és Acrobat 7.0 Standard Microsoft Windows 2000 (2-es szervizcsomaggal), Windows XP Professional, Home és Tablet PC Edition, illetve Mac OS X v10.2.8 és v10.3 verziók angol, francia, német és japán nyelvű változatai várhatóan 2004 végéig kerülnek a boltokba. A termékeket az Adobe Open Options licenc programok keretében is be lehet majd szerezni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.