Hirdetés

Itt van, megjött a DivX 5.0



|

Hirdetés

A megszokottól eltérően most már nem csak egy ingyenes verziót dobtak piacra, hanem két okosabb változat is napvilágot látott.

A Pro verzió számos újdonságot és finomabb beállítási lehetőséget tartalmaz, de ezért mintegy 30$ erejéig a pénztárcánkba kell nyúlnunk. A két alapváltozat mellett egy olyan speciális verzió is napvilágot látott, mely minden tud, amit a Pro, de ingyenes, cserébe viszont egy netes reklámmegjelenítő programot is telepít gépünkre, mely a világháló böngészése közben ajánlatokkal „szórakoztat” minket. Az ígéretek szerint nem viszi idegesítően túlzásba. Ki fog derülni…

Az újdonságok közöl mindenképpen érdemes kiemelni, hogy általában véve gyorsult az algoritmus, legalábbis a fejlesztők állítása szerint, de külön AMD optimalizációt is tartalmaz végre, ami az Athlon processzorok tulajdonosaira nézve igen jó hír.

Fontos, hogy a kétfázisú kódolás sebességén is sikerült javítani, és az mpeg-4 kompatibilitás is javult. Örömre adhat az is okot, hogy mostantól kódolási profilokat hozhatunk létre, így könnyebben használhatjuk különböző fájlokra ugyanazokat a beállításokat.

Letötlhető innen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.