Hirdetés

Izraeli kormányzati oldalakat vadászott le az Anonymous



|

A hacktivisták a Palesztina elleni katonai akciók miatt indítottak kibertámadást Izrael ellen.

Hirdetés

Az Anonymous hacktivista csoport egyik szárnya azt állítja, hogy már egy hete folyamatosan támadja az izraeli kormányzat weboldalait.

Hirdetés

Az AnonymousGlobo akciójával a Palesztina elleni izraeli támadások ellen tiltakozik; valahányszor újra felállnak az ostromlott oldalak szerverei, újra levadásszák őket. A csoport politikai nézeteiről egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy a Twitteren a #FreePalestine hashtag alatt számos, a palesztinok civil jogai mellett kiálló bejegyzést is közzétettek.

Az offenzíva hírét a Black Bag is megerősítette, mint írták, az elmúlt héten számos weboldalt, köztük az izraeli hírszerzését és az igazságügyi minisztériumét is támadás ért. Az Anonymous nem először vette célba Izraelt. Persze, tekintve, hogy a csoport tagjainak kiléte jobbára ismeretlen, egyelőre azt sem tudni, hogy valóban ők állnak-e a mostani DDOS-támadások mögött.

(Fotó: Flickr/Brian Klug) 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.